<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/27301848?origin\x3dhttp://lurversinparadise.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, June 06, 2008 | 9:30 PM
i have something to say but i don't know how to phrase it.

btw, THANK YOU BEE HWA! :)

[edit]

survey by vanness. :)

a) people that have been tagged must write their answers on their blogs and replace any questions that they dislike with whatever questions they want.

b) tag 5-8 person, those who have been tagged cannot refuse. continue this game by tagging others.

Q1) if your boyfriend betrayes you, what will be your reaction?

ans: break up?

2) if you have a dream come true what will it be?

ans: to fufil all my wishes and to see lollipop close up! (and to ______)

3) which would you choose, family or friends?

ans: both?

4) what kind of home do you think is suitable for living?

ans: happy and cosy family.

5) what's your ideal boyfriend or girlfriend like?

ans: loves me, kind, gentle, knows how to make me happy. :)

6) which is more blessed? (being loved or loving someone)

ans: i want both.

7) how long do you intend to wait for someone you really love?

ans: i don't know!

8) if the person you had secret crush on is already attached,what will you do?

ans: forget him?

9) which would you choose, money or love?

ans: i'm greedy because i want both. :)

10) In life, what's your first pirority?

ans: to be able to do and get what i want.

11) how do you see yourself is 10 years time?

ans: healthy and still pretty? HAH.

12) who are the most important person(s) in your life?

ans: family, friends.

13) what kind of person do you think the person that tagged you is?

ans: vanness. i don't really know! cheerful?

14) would you rather be single & rich or poor but married?

ans: i don't know yet, but if the guy is qiu sheng yi then i rather be married! :) HAHAHAHA.

15) what's the first thing you do every morning?

ans: open my eyes, like duh. erm, freshen up, switch on my phone.

16) would you sacrifice the time you spend with your family & spend it with your friends?

ans: maybe.

17) what is the thing you can't bear to leave aside?

ans: eh i want moneh! $_$ and QSY. :)

18) what type of friends do you have?

ans: hahaha, loads of different personalities i don't think i can ever finish. :)

19) what type of person is unappealing to you?

ans: sarcastic, cruel or just anyone who looks unappealing?

persons to tag:

winnie, candy. hahaha i dont know lah anybody can do!!!
...